FAIL (the browser should render some flash content, not this).
     Condividi

 

 

"La triade
TIBERINI-PERTILE-ARMILIATO rappresenta la linea di continuità, attraverso i secoli, della grande tradizione tenorile italiana."

Giosetta Guerra - 7/8/2007
 

"Fabio Armiliato è un tenore oggi
nel pieno di una sfolgorante
maturità artistica."
Alessandro Mormile

L'Opera - Luglio 2007
 

"Il tenore Fabio Armiliato è sicuramente il più nobile Ernani
oggi in circolazione."

M.o Bruno Campanella
Interview La Stampa
 

"Il suo Chènier è il migliore
dei nostri giorni."

G. C. Landini - L'OPERA
 

"Es dificil hallar hoy mejor
Radames que Fabio Armiliato."

G. Alonso - LA RAZON


"Gli esempi della capacità di donare colori pertinenti al senso della frase rivelano quanto Armiliato sia oggi, nel panorama tenorile internazionale, esempio di intelligenza musicalità e professionalità da ammirare."
Alessandro Mormile
L'OPERA - Marzo 2008

 

 

Hanno detto....Quotes...

 

Last Update:
01 ago 2009


 

 


TOSCA

Mahon (Menorca): 31 Maggio; 2, 4 Giugno 2009


DANIELA DESSI',Tosca
FABIO ARMILIATO, Cavaradossi
JUAN PONS, Scarpia
MIGUEL SOLA, il Sagrestano, Sciarrone
 JOSEP RUIZ, Spoletta
GLUIGI RONI, Angelotti 

Direttore ROBERTO RIZZI BRIGNOLI
Regia ROCCO SPATARO 


ORCHESTRA SINFONICA DELLE BALEARES


“Tosca” derrocha calidad en todas sus vertientesDe una calidad muy alta fue la apertura de la XXXVIII Temporada d’Òpera de Maó, con la representación de “Tosca” en un Teatre Principal lleno por completo de un público que pudo comprobar las cualidades tanto de los cantantes protagonistas, liderados por un Joan Pons imponente, como del resto de los participantes. La escenografía no desmereció, con un dinamismo muy medido y una notable brillantez, que en determinados instantes se convirtió en espectacularidad. La orquesta evidenció una dirección espléndida para completar una gran noche.

www.MENORCA.info- 1 Giugno 2009


“Tosca” o l’èxit de l’esforç col·lectiu

La terna de cantants que interpreten els rols protagonistes de "Tosca" han de tenir grans facultats vocals i una alta vis dramàtica perquè les escenes més tràgiques resultin creìbles i no caiguin en la pantomima. És per açò que, avui per avui, comptar amb la presència de figures internacionals de la talla de Joan Pons i de la parella Dessì-Armiliato ès tot un luxe.  

El paper de "Tosca" és per a una prima donna de pura raça i Daniela Dessì ho ès. Molt exigent tant vocalment com escènica, la soprano italiana realitza una interpretació extraordinària de la gelosa heroìna. La seva simple presència en escena ja sedueix. Perà és amb una veu voladora, dolça, perfectament timbrada en tots els registres com aconsegueix emocionar; i aix’ va quedar palès en un "Vissi d'arte" per emmarcar.

Cavaradossi representa la figura de l'heroi i evoca l'esperit del Risorgimento italià. Artista i liberal, és el personatge que compta amb els moments de màxim lirisme sobretot en les seves cèlebres àries "Recondita armonia" (Acte I) i "E lucevan le stelle" (Acte III). En elles, la interpretaciò dè Armiliato, va ser molt ovacionada.

El pùblic, que omplia el coliseu maonés fins dalt de tot, va ésser testimoni de tot un exemple d'entrega i professionalitat. Les altres cites per comprovar-ho avui i demà passat.

J. V. Vanò - www-menorca.info - 2 Giugno 2009


 

 

 


 

 

     

© 2001-2006 IMAGINE srl,  ITALY. disclaimer | privacy | contact us